Swarovski Lighting vanaf 30/09 bij MVL Verlichting

Swarovski Lighting vanaf 30/09 bij MVL Verlichting

1e Belgische shop-in-shop Swarovski Lighting

Vanaf zaterdag 30 september 2017 zal Swarovski Lighting bij MVL Verlichting verkrijgbaar zijn. Best een uniek moment aangezien het de eerste “shop-in-shop” van Swarovski Lighting in België betreft.

Swarovski is opgericht in 1895 in Tirol, Oostenrijk en introduceerde in 1965 specifieke kristallen elementen voor verlichtingstoepassingen en kroonluchters. In 2011 heeft men Swarovski Lighting officieel opgericht met twee verschillende premium merken met elk hun eigen karakter. Enerzijds Swarovski, dat eigentijds en zeer esthetisch is, anderzijds Schonbek, dat vooral klassieke designs brengt. Samen zijn ze goed voor meer dan 250 jaren ervaring in de verlichtingsindustrie en hebben ze ondertussen meer dan 200 gepatenteerde designs op de markt gebracht.

Swarovski combineert een strak design met kristal en licht om als resultaat tot de verbeelding sprekende lichtvormen te creëren die architecturale ruimtes omtoveren tot iconische bakens. En juist in dit proces combineert Swarovski zijn expertise in kristal slijpen met zijn hoogwaardig “state of art” verlichtingstechnologieën en inspiratie voor de meest vooraanstaande designers.

Schonbek staat synoniem voor authentieke handgemaakte kristalen luchters met de beste “heirbloom” kwaliteit. Elk stuk wordt gemaakt als een meesterwerk dat meerdere generaties zal verlichten. In de Schonbek collectie kunnen ze tot meer dan 10.000 afwerkingen keuzes gaan in stijl, kleur en kristal. Elk stuk heeft dan ook een uniek karakter.

We hebben de eer gekregen om als eerste in België een shop-in-shop van Swarovski Lighting te openen en we dragen vanaf nu dan ook het label “Authorized Partner Swarovski Lighting”.

Ben je nieuwsgierig ? Kom dan zeker eens een kijkje nemen.

Graag tot binnenkort !

No Comments

Post A Comment