Project AG Minderhout I residentieel – interieur – binnenverlichting

Bij dit project in samenwerking met DOT Interior Concepts kregen we ‘carte blance’ wat betreft de verlichting. Voor MVL Verlichting de kans om creatief te zijn.

Het klassieke pand werd gerenoveerd en gemoderniseerd, waarbij lichte accenten en witte kleuren de boventoon voeren. Hier hebben we getracht de hoge afwerkingsgraad van de gebruikte materialen en meubelen van het totale pand door te trekken in de verlichtingsarmaturen, dat betekent mooie, kwalitatieve verlichtingsarmaturen.

In de keuken voorzagen we een Fins armatuur uit hout van Secto Design. Goed voor een scandinavische toets met een warm resultaat in combinatie met de witte muren.

Daarnaast heb je de levendige compositie van Penta Glo boven de eettafel. Een samenstelling van mondgeblazen glazen ronde vormen in de verschillende hoogtes en afmetingen die mooi aansluiten bij de grote glaspartij achter de tafel.

In deze woning waren de lichtpunten reeds aanwezig. Daarom plaatsen we centraal in de leefruimte de Duo-familie van Vibia. Een plafondarmatuur in koepelvorm met een binnenzijde uit eik. Een knipoog naar de warme sfeer en houten materialen in de woning. Het aangename, diffuse licht zorgt voor een warme gloed boven de eiken tafel en massieve parketvloer. Het lichtspel werd verder aangevuld met opbouwtubes aan de wanden om de ruimte groter te maken en tevens specifieke items te accentueren, zoals het gewei aan de manter van de haard.

Het mag gezegd: landelijk en strak vormen hier het perfecte huwelijk.